22 червня відбудеться велоекскурсія київським Подолом і вечірка у затишному куточку на Андріївському узвозі.

Це буде перший захід з міської програми велоекскурсій, лекцій та вечірок Cycle Tour&Party, яку U-Cycle – Асоціація велосипедистів Києва буде реалізовувати цього літа.

Основна мета івенту —  розвивати велокультуру у Києві. Також, познайомити вас із концептом такого культ явища як slow travel на прикладі маленької велоподорожі Подолом.

Зареєстрованих завчасно гостей Cycle Tour&Party супроводжуватимуть досвідчені велогіди «Интересный Киев», а правилам безпечного двоколісного руху у великому місті навчать тренери U-Cycle – Асоціація велосипедистів Києва.

Після екскурсії відбудеться вечірка на Андріївському узвозі, у затишному дворику DREAM Hostels — першого сертифікованого bike-friendly хостелу Києва.

Крім цього, відбудеться зустріч з відомою тревел-блогеркою, сценаристкою та екс-редакторкою проекту «Орел и Решка» Яною Метелкиною (Yana Metyolkina). Яна розкаже, як отримувати задоволення, подорожуючи куди завгодно, та чому подорожі це не про кількість країн у списку.

Заключною частиною стане легкий та запальний музичний сет від резидентів DJBuro – Masha Efy та Vlad Fisun.

Вартість участі у  Cycle Tour&Party – 150 грн. Зібраний благодійний внесок піде на підтримку організації U-Cycle та розвиток велокультури України.