У 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт» із пристосуванням до сучасних вимог та реконструкцією нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі. Про це повыдомляється на сайті КМДА.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури та Департаменту охорони культурної спадщини.

Нагадаємо, у вересні 2017 року Київрада прийняла стадіон «Старт» у занедбаному стані з державної до комунальної власності.

24 жовтня 2018 року було ухвалено розпорядження Кабінету Міністрів, відповідно до якого прийнято рішення щодо передачі будівель спортивного комплексу «Стадіон «Старт» у власність територіальної громади міста Києва.

Стадіон відкрили у 1930-х роках, як стадіон оборонного заводу і називався він «Зеніт». Пізніше він став «Авангардом». А в 1981 році, на честь футбольної команди отримав нинішню назву — «Старт».