26 травня у столиці відбудеться 27-й благодійний «Пробіг під каштанами», за маршрутом якого у центрі міста перекриють рух транспорту. Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Так, з 8:00 до 15:00 буде перекрито рух на Майдані Незалежності, вулиці Хрещатик, площі Льва Толстого, вулиці Великій Васильківській та вулиці Діловій.

Окрім того, буде заборонено рух усіх видів транспорту під час монтажу та демонтажу сцени на Хрещатику (від Алеї Героїв Небесної Сотні до вулиці Богдана Хмельницького) із 18:00 25 травня до 20:00 26 травня.

У рамках пробігу відбудеться сім стартів: «Пробіг у ходунках» (для малюків 9-14 місяців, які роблять перші кроки), дитячий пробіг із дитячими колясками, спортивний пробіг (для професійних спортсменів), пробіг мужніх (для осіб із фізичними обмеженнями, які долають дистанцію у візках чи за допомогою милиць, палиць, ціпків), «Пробіг із собакою», «Пробіг наосліп» і благодійний пробіг.

Зареєструватися можна на Майдані Незалежності 26 травня із 7:30 до 10:20 у наметі «Видача замовлень».

Зібрані кошти організатори спрямують на придбання обладнання та витратних матеріалів для медцентрів та притулку для тварин.