Компанії LIT Method менше року, але вона встигла привернути увагу інвестиційного фонду Marcy Venture, співзасновником якого є репер Jay-Z.

Наголос робиться на низько-інтенсивному тренуванні, без навантажень, бігу та стрибків – на користь веслування, тренування з опором та елементів пілатесу.

Це – не перша інвестиція репера та власника бізнес-імперії у технологічний фітнес. У листопаді минулого року він, разом із тенісистом Новаком Джоковичем, вклав гроші у стартап CLMBR, який пропонує тренажер для скелелазіння та відповідних тренувань. Також у фонді є кошти п’ятиразового гравця Матча всіх зірок, бейсболіста Едріена Гонзалеса.

Як і конкуруючий стартап Peloton (який, до речі, має контракт із дружиною Jay-Z, Beyonce), LIT Method пропонує доволі недешевий тренажер вартістю $1750, а також щомісячну підписку на онлайн-заняття за $25.

Незважаючи на полегшення медичних та соціальних обмежень, домашній фітнес продовжує набирати обертів – як за рахунок інвестицій, так і через неабиякий попит з боку користувачів.