Корпорація Apple презентувала програмне оновлення, яке має збільшити привабливість продукту Fitness+. Нова функція дозволить транслювати тренування на телевізори, на який доступна технологія AirPlay.

Користувачі зможуть транслювати аудіо та відео із застосунку на пристрої, які підтримують AirPlay – це розширить аудиторію застосунку на тих, хто не має Apple TV, а також тих, кому доводиться тренуватись у різних місцях. Наприклад, у готелях.

Однак, є і відмінності, найбільшою з яких є відсутність метрик на екранах. Тобто, користувачі не бачитимуть кільця активностей, які треба закривати, кількість спалених калорій і інше. Їм доведеться використовувати Apple Watch синхронізовані з iPhone чи iPad. Зрозуміло, що Apple бажає максимально утримувати користувачів у власній екосистемі пристроїв та розвивати при цьому фітнес-застосунок.

Взагалі, відмічають у виданні Techcrunch, Fitness+ з’явився саме вчасно, коли відвідування тренажерних залів замінилось домашніми тренуваннями. Поки єдиним питанням лишається сталість цього тренду по мірі появлення все більшої кількості вакцин.