Лондонський стартап Kuula днями закрив передпосівний раунд, в якому взяли участь декілька венчурних фондів та бізнес-янголів.

Команда розробила повноцінний продукт та готується до релізу платформи, що дозволяє інструкторам з фітнесу та здорового способу життя з легкістю створювати та налаштовувати своє онлайн-представництво, збільшуючи спільноту та залучаючи її. Проект заснували Маріель Уітмонд та Джонатан Тейлор у 2020 році, повноцінний запуск очікується на початку 2021.

Kuula бере на себе адміністрування всієї діяльності тренера: створення розкладу, всі оплати, підписки та систему управління стосунками з клієнтами, а також все необхідне для запису та демонстрації тренувань. Весь інструментарій може бути використаний на платформі або інтегрований у сторонні веб-сайти та сервіси.

З новими інвестиціями Kuula планує сфокусуватись та розвитку продукту, зокрема, на створенні власного інструменту для проведення онлайн-тренувань, який замінить Zoom, а також на функціоналі для популярних вчителів із існуючими базами клієнтів.

Зараз вчителі та інструктори можуть користуватись сервісом безкоштовно. Це дозволяє Kuula допомагати ринку в часи пандемії, а також збирати зворотній зв’язок всіх усіх кінцевих користувачів.

«Для мене, як колишнього інструктора з йоги, у фундаменті бізнесу лежить пристрасть; Kuula створена вчителями йоги та фітнесу для їхніх клієнтів. Уся команда є вихідцями з індустрії, і ми цілковито розуміємо проблеми та пранення користувачів, як і їхні потреби, – розповідає співзасновниця та генеральна директорка Маріель Уітмонд. – Наша мета – підсилити творців необхідними їм інструментами, не зазіхаючи на їхню незалежність».

Джерело