11 січня розпочнеться найбільша та найважливіша виставка побутової електроніки, CES-2021 – International Consumer Electronics Show. Зазвичай цей захід проводиться у Лас-Вегасі, але цього року було вирішено зібратись віддалено.

Одним з найважливіших елементів заходу є премія CES Innovation Awards – щорічна програма, судді якої обирають «визначний дизайн та інженерію побутових технологічних продуктів». Журі обирає номінантів у багатьох категоріях, переможці у яких оголошуються під час виставки.

Незважаючи на те, що рішення суддів не завжди виглядають логічними, вони задають тренди на цілий рік та є свідченням того, що якісь товари вартують нашої уваги. Пропонуємо подивитись, що саме номіновано на цьогорічну премію у категорії Fitness & Sports.

Galaxy Watch 3 від Samsung Electronics

Універсальний розумний годинник з стильним дизайном, ергономічний та повний фітнес-опцій. Трекери нового покоління; покращений функціонал відстеження сну; контроль дихальної здатності при інтенсивному бігу; показники кисню в крові, а також моніторинг стан серця за допомогою ЕКГ.

Номінант

ARK Sports від Pixminds

Це – інтерактивна стіна для тренувань, довжиною 12 метрів та висотою 1,5 метри. Дозволяє проводити як традиційні групові заняття, так і грати у сквош чи футбол. Вона визначає удари плечей, ніг чи рук та має 1200 точок контакту, що дозволяє взаємодіяти із цілими групами користувачів.

У комплекті поставки – 25 наперед встановлених ігор, вправ та цілих тренувальних програм, групові виклики та програмне забезпечення для створення контенту, розраховане на тренерів. ARK Sports зберігає результати кожного користувача для власного використання чи для тренерів, з метою призначення оптимальної програми.

Номінант

Bowflex® VeloCore™ bike від Nautilus

Велотренажер нового покоління із сталим та гнучким режимами. У гнучкому режимі користувач може максимально імітувати звичайну їзду на свіжому повітрі, або використовувати його як стандартний тренажер. Тренажер підключено до платформи JRNY, яка надає користувачу (на 22-дюймовому екрані) доступ до мотивуючого відео, тренувальних програм та бібліотеки контенту, створеного тренерами. Тренажер відстежує прогрес користувача та відкритий до сторонніх застосунків і стримінгових сервісів.

Номінант

EVAD-1 від JULBO

Нове покоління підключених спортивних окулярів. Виводить показники тренування безпосередньо у поле зору та не потребує додаткових дій. Завдяки технології ActiveLook від Microled, на дисплеї відображаються пульс, темп, швидкість та дистанція. Bluetooth-сумісність дозволяє зв’язати EVAD-1 із багатьма пристроями та виводити на покриття окулярів дані з них, або транслювати всю інформацію у спільний застосунок.

Номінант