Китайський фітнес-стартап Keep отримав $360 мільйонів інвестицій. Компанія є провайдером комплексних фитнес-послуг. Зокрема, серед останніх пропозицій – велотренажери та здорові перекуси.

Головним інвестором Раунду F став SoftBank Vision Fund, повідомляє TechCrunch. Вартість Keep після отримання інвестицій склала $2 мільярди.

Стартап було засновано у 2014 році – він пропонував домашні тренування і за три роки примудрився зібрати базу зі 100 мільйонів користувачів. Потім компанія розширила пропозицію, залучивши інфлюенсерів, які стали проводити тренування для будь-якої кількості бажаючих, згодом створивши власну команду тренерів, дизайнерів та методистів курсів, а також спеціалістів зі стрімінгу.

Це дозволило компанії розширити користувацьку базу до 300 мільйонів осіб. Після цього компанія почала створювати власну продуктову лінійку. Минулого року компанія представила велотренажер із підключенням до бібліотеки фітнес-контенту (зовсім як Peloton), а також – бігові доріжки, одяг та аксесуари для спорту і фітнес-браслети.