Незвичний маркетинговий крок зробили розробники франшизи Pokemon. У 2021 торгова марка святкує 25-річчя – на честь цієї події анонсовано нову музичну програму разом із Universal Music Group, хедлайнером якої стане зіркова виконавиця Кеті Перрі.

Співачка розповіла, що є давньою фанаткою усього всесвіту «кишенькових монстрів» та, зокрема, Пікачу. В інтерв’ю виданню People вона наголосила, що відвідує Японію щороку з моменту досягнення 17-річного віку. Тепер їй 36, Кеті має власну дитину та бажає поділитись зі світом своєю любов’ю до франшизи через музику.

«Обожнюю бути частиною чогось грайливого, з цікавим оповіданням та справді гарними історіями для усього світу», – сказала співачка.

Для тих, кого не вразила участь Кеті Перрі, та хто тим не менш фанатіє від Pokemon, є гарні новини. У рік своєї 25-ої річниці, інформує Daily Esports, розробники планують випустити принаймні три нові гри: New Pokemon Snap, Pokemon Sleep та Pokemon Unite. У існуючих іграх також очікуються нові події – у Pokemon GO відбудуться нові турніри, для інших ігор анонсований турнір Pokemon Players Cup III.