В рамках реалізації проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», який на Рівненщині реалізує команда ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» за фінансової підтримки Уряду Великої Британії, у чотирьох громадах вже розпочалися фітнес заняття та б’юті процедури для активних жінок, учасниць проєкту.

Лариса Гунько, керівниця проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»

Керівниця проєкту Лариса Гунько розповіла, що «Фітнес та б’юті студії працюватимуть у всіх чотирьох громадах області. 

«У такий спосіб ми закликаємо жінок подбати про себе, відволіктися від буденних справ. Це психоемоційне розвантаження у такий складний час.  На таких заняттях жінки ближче познайомляться, розкриють себе з нової сторони, а також отримають нові поради від фахівців та їх підтримку. До проведення цих студій ми залучили досвідчених фахівців з якими вже взаємодіяли у попередніх проєктах».

Фітнес студію очолила тренерка Тетяна Кіреєва

Фітнес студію очолила тренерка Тетяна Кіреєва, заняття вже відбулися у Сарнах, Острозі та Шпанові. Тренерка проаналізувала стан жінок, надала кожній з них індивідуальні консультації щодо тренувань. Зарядила присутніх позитивною атмосферою та враженнями, вправи підготувала на різні групи м’язів, але так щоб жінки почувалися комфортно. 

Невдовзі фітнес студія відкриє свої двері у Гощанській громаді.

Косметологиня Ольга Теслюк

Справжній релакс відчули на собі учасниці під час роботи б’юті студії, які вже відбулися у Сарнах, Острозі та Гощі. Косметологиня Ольга Теслюк надала поради жінкам щодо догляду за шкірою, зробила релаксуючий масаж та косметичні маски для обличчя, які покращують і стан шкіри і емоційний настрій. Днями б’юті студія чекатиме учасниць у Шпанівській громаді. 

Нагадаємо усі заходи та майстер-класи для учасниць проєкту відбуваються на безоплатній основі.

Заходи відбуваються у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».