У Києві ракетний удар, який був нанесений росіянами по столиці 26 червня, завдав руйнувань спортивному залу, де займалися Айкідо та японським фехтуванням Кен Сьобу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив власник залу Дмитро Андрощук.

“Сьогодні, десь приблизно години дві назад ми потрапили до свого спортзалу, в якому ми займалися миролюбним Айкідо та японським фехтуванням Кен Сьобу До понад десять років, по вулиці Половецькій у нашому Києві. Потрапити раніше було не можливо з відомих причин. І побачили ось таку картину. Наш Додзьо тепер не придатний до проведення занять. Його,завдяки російським “освободителям” і їхньому ватажку пуйлу додали до списку супер військових об’єктів таких як житловий будинок та дитячий садочок”, – написав він.

Дмитро повідомив, що попри війну заняття у залі проводились вже з березня місяця задля психічної та фізичної розради учнів. Дякувати Богу, в цей день у них не було тренування.

Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook

Раніше ми писали, що близько сотні спортивних об’єктів в Україні зруйновано або пошкоджено з 24 лютого російськими військами. Це стадіони, арени, басейни та інші об’єкти, де не лише тренувалися професіонали, але також проводили час й займалися спортом жителі громад.