1 червня у с. Северинівка Київської області, після визволення від російських окупантів, відбудеться офіційне відкриття спорткомплексу Severynivka. Про це на своїй сторінці у Facebook написав управлючий комплексу Вячеслав Нездимовський.

У спорткомплексі також запустять два басейни.

Басейн для дорослих має довжину 25 м, переміну глибину 1,05-1,5-2,3 м та ширину від 5 до 12,5 м. Максимальне навантаження 46 відвідувачів на годину. Температура води 26,5 гр.

Для оздоровчого плавання басейн має дві роздільні доріжки довжиною 25 м, а також зону для купання та релаксації, в якій знаходяться: трамплін для стрибків, аеромасажний лежак, протитечія Taifun Dou, гідромасажне седіння Standart,
водоспад MIDI Rondo, гідромасажна стінка Combi Whirl.

Дитячий басейн має довжину 12 м, постійну глибину 0,9 м та ширину 5 м. Максимальне навантаження 15 відвідувачів на годину. Температура води 28,5 – 29,0 гр.

Басейн використовується як для купання, так і навчального плавання в присутності дорослих. Також в басейні встановлені два гідромасажні сидіння Standart, доний гейзер, водяний гриб, які дають можливість використовувати його як для релаксу, так і для розваг.