Міжнародний віртуальний благодійний забіг на підтримку України RUN WITH UKRAINE ONLINE переказав 147 139 грн на підтримку Збройних сил України. Організатором забігу виступає українська компанія Run Ukraine, яка проводить наймасштабніші бігові заходи України.

Кошти було перераховано у БО “Благодійний фонд Сергія Притули”, що займається адресною допомогою частинам ЗСУ та закупкою необхідної техніки, екіпірування, медикаментів та транспорту для військових, що боронять наші життя та свободу.

До проєкту RUN WITH UKRAINE долучилися не лише українці, а й бігуни ще з 27 країн світу. Активну участь у заході беруть українці, також долучилися бігуни з Австралії, Італії, Франції, Британії, США, Швейцарії, Естонії, Кіпру, Польщі, Румунії, Бельгії, Чехії, Ірландії, Австрії, Фінляндії та навіть з Китаю та Алжиру.

«Команда Run Ukraine щиро вдячна кожному, хто приєднався до нашої ініціативи. Це лише перший внесок, який ми зробили із зібраних у забігу коштів. Наш проєкт продовжується, тож запрошуємо учасників приєднуватись і бігти на підтримку України та ЗСУ», — зазначають у компанії Run Ukraine.

Вони також нагадують, що благодійний віртуальний забіг RUN WITH UKRAINE триває майже місяць. За цей час вже зібрано 210 199 грн.

І проект не зупиняється, біжимо далі! Реєстрація триває за посиланням https://cutt.ly/JF7zzXi А загальна ціль — усім разом пробігти 6993 кілометри, довжину державного кордону України.