19 вересня 2021 року в Києві відбудеться Фестиваль спорту, гри та здоров’я “Моя Гра”.

Фестиваль збирає кращих майстрів ігор та найпопулярніші види спорту на одному майданчику, щоб подарувати гостям справжнє свято спорту, гри і здоров’я. Це простір, що об’єднує майданчики з різних видів спорту, ігрові майданчики для гостей заходу будь-якого віку і рівнів фізичної підготовленості. Кожен бажаючий зможе не тільки спостерігати за тим, що відбувається, а й взяти безпосередню участь в спортивному дії під керівництвом професійних інструкторів.

Фестиваль спорту, гри та здоров’я «Моя Гра» – створений для розвитку та популяризації спорту в місті Києві, залучення мешканців міста до занять фізичною культурою і масовим спортом, популяризації здорового способу життя, підтримки дружніх відносин між спортивними клубами та громадськими організаціями спортивного профілю.

У програмі фестивалю:
–  ігрові дитячі майданчики
–  спортивні майданчики з різних направлень для всіх учасників фестивалю (футбол, флорбол, фрісбі, єдиноборства, бокс, теніс, петанк, регбі)
– майданчик фітнесу та танців
– чемпіонат з настільних ігор
– показові виступи та відкриті тренування
– катання на роликах, скейтах, самокатах
– спортивні естафети

Чекаємо всіх на фестивалі спорту, гри та здоров’я!

Місце проведення фестивалю – Національний спортивний комплекс «Олімпійський». Початок о 12:00. Вхід вільний.

Організатори фестивалю – Молодіжна громадська організація «Молодіжне Об’єднання «Скаути Києва», за підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради.