Український скейт-бренд Low Blow представив свою 10 дроп-колекцію Are We Still Skateboarding?. Вона вже доступна на сайті, а з 16 квітня – в streetwear-зоні київського ЦУМу, повідомляє DTF Magazine.

За словами команди, вони «вирішили випробувати, як далеко від звичного може відійти скейт-бренд, зберігши скейтерську автентичність і естетику».

До неї увійшли 15 силуетів, серед яких оверсайз-худі і футболки з характерною бренду графікою, котоновая куртка з вельветовим коміром, лонгсліви-поло, а також в’язані оверсайз-светри і жилетки з геометричними візерунками.

Low Blow – скейт-бренд з Харкова, заснований в 2017 році. У 2019 році він переміг в конкурсі локальних брендів DTF Magazine.

«Історія бренду почалася з того, що у нас виникли труднощі з вибором одягу в Україні: на полицях магазинів можна було знайти тільки темні речі з принтами у вигляді примітивних написів. Ми зрозуміли, що потрібно щось змінювати – і через три тижні з’явилася наша перша колекція. Презентація пройшла на фестивалі That’s Wassup, де ми заявили про себе як про український скейт-бренд. Кожна наша колекція випускається обмеженим тиражем», – кажуть засновники бренду.