13 та 14 лютого на території Львівської області відбудеться І зимовий етап національної серії «Кубок Карпати» з ралі – «8 Зимові вершини». Про це повідомляється на сайті Львівської ОДА. 

Головною унікальність етапу є швидка снігова траса у високогір’ї Карпат.

«Розвиваємо регіональні курортні зони не лише туризмом, але й активним спортом. Відтак, уже восьмий рік поспіль ми готуємось організовувати на Львівщині зимовий етап, який є частиною національної серії «Кубку Карпат» з ралі. Його головною  унікальністю є швидка снігова траса у високогір’ї Карпат, тому питанню безпеки ми приділяємо особливу увагу», – зазначив під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення змагань 29 січня заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

За його словами, для уникнення перекриття доріг загального користування, при визначенні маршруту проведення змагань, розглядається можливість прокладати маршрут через лісові дороги та дороги, які використовує НГВУ «Бориславнафтогаз».

Маршрут траси пролягає через Східницю – Орів – Зимівки – Уличне. Загальна дистанція становить 140 км, а загальна довжина спеціальних ділянок – 70 км. Кількість спеціальних ділянок – 6.

Організатори І зимового етапу національної серії «Кубок Карпати» з ралі «8 Зимові вершини» – управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та Галицький Автомобільний Клуб.