На столичній Троєщині облаштували сучасний стадіон для спеціалізованої школи № 25 і школи I-III ступеня № 263 імені Євгена Коновальця. За словами в.о. голови Деснянської РДА Ірини Алексеєнко, від відкриття стадіон відділяє лише нанесення розмітки. Про це повідомила прес-служба Деснянської РДА.

Під час капітального ремонту на міжшкільному стадіоні зробили бігові доріжки і спортивний майданчик. На ділянці облаштували поле з дренажною системою і сучасним комфортним покриттям підвищеної стійкості, встановили футбольні ворота. На стадіоні також вперше з’явилися бігові доріжки для професійного і аматорського спорту, занять з легкої атлетики. Також тут облаштували спортивні тренажери і майданчики для гри в волейбол і баскетбол.

«Кожен навчальний заклад нашого району повинен мати сучасну інфраструктуру і створювати необхідні умови не тільки для навчання дітей, а й для їх всебічного розвитку. Завдяки спільній позиції депутатського корпусу та районної ради таких шкільних стадіонів з кожним роком стає все більше», – розповіла І. Алексєєнко.
Відзначається, що за сприятливих погодніх умов, на стадіон найближчим часом нанесуть розмітку і він буде готовим до спортивних баталій.